Een geoptimaliseerd datanetwerk door Dajo Electro bvba

Dajo Electro - detail datanetwerkWenst u een datanetwerk te installeren op kantoor waar men steeds op een flexibele manier kan inpluggen? Dajo Electro bvba uit Heist-op-den-Berg is uw partner. Wij staan u bij met raad en d(r)aad en maken u graag wegwijs in de wereld van het datanetwerk.

Inpluggen van het datanetwerk

Dajo Electro bvba neemt de tijd om samen met u uw wensen te bespreken en een studie van uw installatie te maken. Welke toestellen wenst u op te nemen in het netwerk? Pc’s, printapparatuur, telefoonlijnen en reclameschermen,… Uw datanetwerk zal het resultaat behalen dat u voor ogen had.

Onze werkwijze voor uw datanetwerk

  • Onze afwerking gebeurt altijd netjes. alle verbindingen bevinden zich in kabelgoten in de vloer of gebeuren draadloos.
  • Bij Dajo Electro bvba gebruiken we doorgaans cat 5- en cat 6-kabels. Op aanvraag kunnen wij ook ander materiaal gebruiken.

Onze partners voor datanetwerk

Logo C-dotIn samenwerking met C-Dot maken wij uw datanetwerk tot een professioneel, startklaar geheel, zodanig dat u ten allen tijde online bereikbaar bent.

Meer weten over C-Dot? Klik hier.

Wist u dat Dajo Electro bvba ook datanetwerken installeert voor particulieren in de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant?

U doet beroep op Dajo Electro bvba

Dan kunt u op uw beide oren slapen. Wij zorgen namelijk voor alles! Na een uitgebreide bespreking samen met u, plaatsen wij uw datanetwerk van a tot z en zorgen wij, in samenwerking met onze IT-partners, dat u zonder zorgen online van start kan gaan.

Onze drie pijlers voor een geoptimaliseerd datanetwerk

  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit

Contact

0474/89 24 14

Leo Kempenaersstraat 88 2223 Heist-op-den-Berg