Beveiliging

Beveiliging via een alarminstallatie

Beveilig uw pand tegen brand of diefstal, samen gekoppeld in één installatie! Bescherm uw gezin en uzelf tegen de onaangename situaties die hiermee gepaard kunnen gaan!

Beveiliging via camera

U voelt zich veiliger met camerabewaking? Bij Dajo Electro bvba begrijpen we dat een camera haast de enige mogelijkheid is om te weten wat er gebeurd is tijdens uw afwezigheid.

Beveiliging via toegangscontrole, video-deurintercom of parlofoon

Is er iemand aan de deur? Wie is het? Moet de poetsvrouw binnengelaten worden? Toegangscontrole via video-deurintercom is de ideale oplossing voor een snelle communicatie én om uw veiligheidsgevoel en dat van uw gezin te garanderen!

Dajo Electro bvba plaatst systemen met een klassieke hoorn, maar ook geavanceerdere systemen, die te beheren zijn vanop afstand. Die systemen kunnen we plaatsen dankzij onze partner Comelit. Zij leveren de hoogste kwaliteit en service op vlak van deurintercom en camerabewaking.

Beelden vanuit uw camera-installatie op uw smartphone of tablet volgen vanop afstand of vanop vakantie? Het kan! Dit geldt ook voor de intercom aan de deur, die u de mogelijkheid biedt om vanop afstand met bezoekers te communiceren of zelfs toegang te verlenen tot uw woning, kantoor of bedrijf.

U doet beroep op Dajo Electro bvba

Dan kunt u op uw beide oren slapen. Wij zorgen namelijk voor alles. U bent 24/24 beveiligd en beschikt over een team dat dag en nacht paraat staat bij eventuele storingen of problemen, al dan niet gekoppeld aan een externe meldkamer.

Wij komen graag bij u langs om samen te werken aan een veiligere toekomst voor u en uw gezin!

Onze drie pijlers voor beveiliging

  • Veiligheidsgevoel
  • Preventie
  • Vrijheid

Contact

0474/89 24 14

Leo Kempenaersstraat 88 2223 Heist-op-den-Berg