Over ons

Dajo Electro bvba: een succesvol verhaal

Er waren eens twee vrienden…

Dajo electro - over onsDavid en Joeri, de twee zaakvoerders van Dajo Electro bvba, kennen elkaar al sinds hun schooltijd. Samen studeren ze af
als elektricien (A2). Hun wegen scheiden en ze doen beide een tiental jaren ervaring op in de elektrische sector en de bouwsector.

Na jaren komen David en Joeri elkaar weer tegen en besluiten de handen in elkaar te slaan. Ze starten een bedrijf voor elektriciteitswerken op in bijberoep. Het succes groeit en al snel wordt duidelijk dat ze van hun zaak hun hoofdberoep kunnen maken.

Ze bouwden een betrouwbaar bedrijf uit…

In 2006 wordt Dajo Electro bvba geboren.  De missie? Samen met de klant de installatie zoeken die perfect aan hun wensen en behoeften voldoet. Bovendien wordt dit met de best mogelijke service gedaan. Wij zijn vooral actief in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, rond onze thuishaven Heist-op-den-Berg.

David en Joeri zijn meewerkende zaakvoerders. Dat betekent dat klanten een rechtstreeks contact hebben met de zaakvoerders van het bedrijf dat bij hen de elektriciteitswerken komt uitvoeren. Zo krijgt u als klant de beste zorg.

Momenteel heeft Dajo Electro bvba één werknemer in dienst: Gregory.

Dajo Electro bvba? Dat zijn installaties:

  • op uw maat
  • volgens uw budget
  • naar de toekomst gericht aanpasbaar
  • van degelijke kwaliteit
  • voor particulieren & bedrijven

Bekijk hier enkele van onze referenties en realisaties!

 

Onze partners:

Logo B Logicx Logo Niko
   logoComelitPnl
 Logo Zehnder